به گزارش ایرنا از نیویورك، نمایندگی كشورمان در این نامه كه رونوشت آن برای بان كی مون دبیركل سازمان ملل نیز فرستاده شده، تاكید كرده كه این نامه در پاسخ به نامه های سفرا و نمایندگان عربستان و امارات متحده عربی كه ادعاهایی را در مورد سفر جناب آقای دكتر احمدی نژاد رئیس جمهور ایران به جزیره ابوموسی داشته اند، ارسال شده است.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل می افزاید: دیدار اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران از جزیره ابوموسی و تمام اقدامات انجام شده در این جزیره، بر پایه حق حاكمیت و اصول تمامیت ارضی ایران انجام شده است.
در این نامه تاكید شده است؛ جمهوری اسلامی ایران با تاكید بر اهمیت روابط برادرانه و حسن همجواری در خلیج فارس همواره معتقد بوده است كه مذاكرات سازنده بین جمهوری اسلامی ایران و مقام های امارات عربی متحده باعث گسترش روابط در حوزه های مختلف بوده و به رفع هرگونه سوء تفاهم كه ممكن است به واسطه اجرای ترتیبات ناشی از سند مبادله شده در سال 1971 بوجود آمده باشد، كمك می كند.
در ادامه این نامه آمده است: به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران مایلیم تاكید كنیم كه تنها نام صحیح تاریخی كه در سطح جهانی برای حوزه آبی بین ایران و شبه جزیره عربستان به رسمیت شناخته شده و خود سازمان ملل نیز بر آن تاكید دارد، نام 'خلیج فارس' می باشد.
براین اساس هرگونه استفاده از نامهای جعلی برای این منطقه، از جمله نام مجعولی كه درنامه سفیر و نماینده دائم عربستان سعودی ذكر شده كاملا بی اساس و مطلقا غیر قابل قبول است و دارای ارزش حقوقی یا سیاسی نمی باشد.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل، در پایان درخواست كرد تا این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت شود.
اروپام 1908** 1597